Vinete umplute cu piept de pui si legume

Dragi prieteni,imi cer scuze ca nu am mai postat de foarte mult timp,dar sper sa ma urmăriți in continuare si sa va bucurați si sa gatiti împreuna cu mine,retetele mele simple si gustoase.

Reteta de astăzi ,vinete umplute cu piept de pui si legume,este ușor de preparat si este delicioasa.


Ingrediente :

  • O ceapa medie
  • O jumătate ardei roșu
  • 3 vinete medii
  • bulion
  • Sare,piper,mărar ,oregano
  • 200g cașcaval ras

Modul de preparare:

  1. Se spala vinetele,se taie cozile,apoi tăiem vânata in 2 părți egale pe lung,la fel se procedează cu toate,apoi ungem parte fără coaja cu putin ulei de măsline si le așezăm cu coaja in sus la copt in cuptor aproximativ 30 min la 180 grade
  2. Tocam ceapa,ardeiul,tăiem puiul mărunt si le călim intr-o tigaie pana se fac bine(se elimina apa de la pui),apoi adăugăm bulionul,sare,piper(condimentele preferate)+ miezul vinetelor coapte
  3. Când sunt coapte vinetele,le lăsam putin la răcit ,apoi cu ajutorul unei linguri scoatem miezul vinetelor si îl tocam mărunt ,in asa fel sa avem pielea,coaja vanatei întreaga pentru a o putea umple(apare una goală pt a înțelege mai bine intr-una din poze)
  4. Se umplu vinetele cu compoziția ,se aseaza intr-o tava ,se adauga cașcavalul si se pun la gratinat aproxinativ 5 minute.

Va mulțumesc ca ma urmăriți ,va doresc sa le gatiti si sa imi Scrieți ce părere aveți .

Va pup ,cu drag Claudia.

Lasă un comentariu