Piept de pui cu morcov si usturoi

  

Dragii mei,azi vin cu o reteta simpla si extrem de gustoasa,piept de pui cu morcovi si usturoi.

Aceasta reteta am învățat-o de la sefa mea ,si este o reteta healthy.

Deoarece se combina putine ingrediente este gustoasa,sățioasa si se poate servi ca masa principala intr-un stil de viața sanatos ,dar si intr-o dieta echilibrata😊.

Ingrediente 3 persoane:

  • 3 bucati piept de pui
  • 4-6morcovi mari
  • 2linguri cimbru uscat
  • 8-10catei de usturoi
  • Jumatate de pahar de vin alb(poate fi si de masa)
  • Sare(dupa gust)
  • Ulei de măsline 

  

Modul de preparare:

  1. Se pregătesc ingredientele:-se spala ,se curata si se toaca morcovii si usturoiul
  2. Se taie cubulete puiul si se pune intr-un castron cu sare,puțin ulei de măsline si cele 2 linguri de cimbru.
  3. Se pune pieptul de pui intr-o oala bine încinsă ,se lasa la prajit,pana își schimba culoarea,apoi se adauga usturoiul,morcovii,se mai lasa puțin,iar ultimul vinul.
  4. Se lasa la facut pana scade vinul si apa lăsată de pui si legume.(daca nu scade luați capacul la final si mai lăsați 10minute la foc potrivit).

  

  
Va invit sa preparati si sa gustati😜.

Cu drag Claudia,pe data viitoare😄.

    Anunțuri

    2 gânduri despre &8222;Piept de pui cu morcov si usturoi&8221;

    Lasă un răspuns

    Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

    Logo WordPress.com

    Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

    Poză Twitter

    Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

    Fotografie Facebook

    Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

    Fotografie Google+

    Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

    Conectare la %s