Dovlecei umpluti cu legume si chorizo 

  

Astazi vreau sa va scriu o reteta de dovlecei umpluti cu legume si chorizo.Chiar daca pare complicata la prima vedere ,nu e.

Este o reteta de primăvara ,vara,usoara,atat pentru carnivori cat si pentru vegetarieni ,daca scoatem chorizo.

Sa vedem ingredientele si cum se prepara😜.

Ingrediente :

  • 3 dovlecei
  • O ceapa
  • Un ardei roșu si unul verde
  • Sos de rosii
  • O bucata chorizo(sau bacon)
  • 200gcascaval ras(mixt capra+oaie)
  • Ulei de măsline
  • Sare,piper
  • 2 morcovi

  

Modul de preparare:

1.Se spala ,se curata si se taie Ingredientele(ceapa+ardeii+dovlecelul cubulete (care provine din scobitura dovleceilor)+chorizo,iar morcovii si cascavalul ras.)
  
  
2.intr-o tigaie se pune puțin ulei de măsline si se pun legumele la calit,cand sunt bine călite se adauga chorizo ,sosul de rosii,sarea si piperul.

  3.se aseaza bucatile de dovlecei intr-o tava de iena,se adauga ca umplutura legumele si se dau la cuptor aproximativ jumatate de ora.
   
 4.cand sunt gata, se scot din cuptor.

  5.se adauga deasupra cascavalul si se mai lasa 2-3minute la gratinat.

  
Asta a fost reteta de astăzi,sper sa fie pe gustul vostru.

Cu drag Claudia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s