Supa crema de ciuperci

  Dragi prieteni,aceasta supa crema de ciuperci este una dintre preferatele cunoscutilor si familiei mele.

Se prepara foarte usor si va garantez succesul din prima😜.

Pe acest blog ve-ti gasi si alte supe creme ,la fel de gustoase si sanatoase.

Pentru a schimba puțin bucătăria tradiționala românească,dar si rutina zilnică va invit sa preparati aceste supe creme,pe lângă ciorbele clasice.Trebuie sa recunosc ca nu sunt o experta a ciorbelor🙈.

Prepar constant aceste supe creme si va pot asigura ca sunt gustoase si pentru cele mai exigente gusturi.

Sa vedem ce trebuie sa avem pentru a prepara aceasta supa crema.

Ingrediente:

  • 500g ciuperci albe(champiñón)
  • O bucata mare de praz
  • 2 cartofi
  • 200ml smantana dulce
  • Sare,piper,mărar uscat
  • Crutoane de paine si praf de usturoi
  • Ulei de măsline 

Modul de preparare:

  1. Se spala si se taie cubulete ciupercile ,cartofii si prazul,apoi se soteaza foarte puțin cu ulei de măsline (câteva picături)

       

2. Se adauga apa cand sunt sotate,cat sa acopere legumele.

3. Cand sunt gata fierte se adauga in blender,apoi se adauga 150 ml smântâna ,sare,piper si se blendeaza bine,pana avem consistenta dorita.

4. Se serveste cu crutoane de paine,praf de usturoi si mărar uscat.

Pofta buna!

Va pup si va astept cu drag la următoarea reteta,Claudia.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s