Supa crema de morcovi cu portocala

Azi m-am gândit sa prepar o supa crema de morcovi cu portocale si sincer nu știam daca e o idee foarte buna.

Eram sceptica la ideea de a folosi suc de portocale in supa,dar am zis sa încerc .

Vreau sa va spun ca am rămas impresionata de gustul aromat si delicios pe care il are aceasta supa.

Chiar daca numele o face mai sofisticata pentru ideile noastre conservatoare,pot sa va asigur ca nu va va lua mai mult de 10 minute pentru a o pregăti .

Poate fi servita si ca reteta de post,daca renunțam la smântâna .

Sa vedem Ingredientele :

  • 5 morcovi mari
  • 2 cartofi de mărime medie
  • 1 litru de supa de pui,dar sa știți ca puteți folosi si 1litru de apa cu 1sau 2 cuburi de knor de pui.
  • sucul de la o portocala
  • Smântâna dulce
  • Frunze de pătrunjel

Modul de preparare:

  1. Se curata si se taie morcovii si cartofii cubulete
  2. Punem un litru de apa si unul sau 2 cubulete de knor cu gust de pui(sau turnam direct supa)
  3. Adaugăm peste apa(supa ) legumele tăiate si le lăsam la fiert
  4. Cand sunt gata fierte se scurg de apa si se pun in vasul blenderului,adaugăm sucul de la o portocala si in funcție de consistenta dorita puțin câte puțin ca sa avem consistenta dorita.
  5. Deasupra cand servin adaugăm smântâna dulce si pătrunjel tăiat

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Supa crema de morcovi cu portocala&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s