Prajitura cu morcovi,nucsoara,scortisoara si stafide

2015/01/img_5729.jpg

Dragi prieteni ,astazi vreau sa va prezint o reteta foarte draga mie.

Am gustat-o pentru prima oara acum vreo 2 ani si mi-a placut foarte mult.

Reteta am primit-o de la o doamna din Anglia, căreia ii multumesc foarte mult.

Este o prajitura foarte usor de preparat,dar care contine si aceste mirodenii delicioase:scortisoara si nucsoara.

2015/01/img_5731.jpg

Sa vedem cum se prepara:
Ingrediente:

  • 4morcovi de mărime medie
  • jumătate de cana stafide
  • 4oua
  • un praf de copt
  • o cana zahar normal sau brun(puteți folosi si îndulcitor)
  • jumătate de cana de lapte de vaca(sau de soia)
  • jumătate de cana de ulei de măsline
  • o lingurita zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • o lingurita de scorțișoara si o lingurita de nucsoara
  • o cana si jumătate de faina alba (sau integrala)

Modul de preparare

1. Se curată si se rad morcovii

2. Intr-un bol se bat ouăle cu zaharul,iar apoi pe rând se adauga,vanilia,scortisoara ,nucsoara,laptele,uleiul,faina,praful de copt si ultimele stafidele si morcovii.

3. Se dau la cuptor aproximativ 30 de minute.

E o prajitura foarte aromata si gustoasa,v-o recomand cu drag😊.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s