Papanasi cu iaurt si dulceata

Astazi o sa va prezint un desert care, desi este mostenire de la bunicile noastre, nu si-a pierdut „stralucirea „in defavoarea altor retete noi si ramane printre preferate chiar daca nu e o reteta „healthy”.

IMG_4690.JPG

Ingrediente

  • 2oua
  • 500g brânza proaspăta de vaci(sau crema de brânza)
  • un plic de zahar vanilat si câteva picături de esenta de vanilie
  • jumătate praf de copt stins cu lamaie🍋
  • faina
  • un iaurt grecesc
  • dulceața preferata(eu am folosit de fructe de pădure fara zahar)
  • o lingurița de miere
  • ulei pentru prajit

Modul de preparare

1. Se adauga intr-un bol branza, zaharul vanilat, vanilia, praful de copt si faina cat cuprinde

2. Se face un aluat si se adauga faina pana nu se lipeste de mana.

3. Se formeaza gogosi cu gaura in mijloc si niste bilute cat sa acopere gaura din mijloc.

4. Se pune uleiul la incins si se prajesc.

5. Se orneaza cu iaurt, dulceata sau miere. Se serveste cald sau rece, dupa preferinte.

E un desert delicios de gustos, dar cu un numar mare de calorii si trebuie consumat cu moderatie.

Pofta buna😄!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Papanasi cu iaurt si dulceata&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s