Oua umplute cu ton

Dragi prieteni,astăzi vreau sa va prezint o reteta noua,gustoasa,delicioasa,dar care nu face parte din categoria „healthy”,de aceea va sfătuiesc sa o consumați la prânz neaparat si de cel mult odată la câteva luni,asta bineînțeles de stilul de viața ales😜.

IMG_4494.JPG
Ingrediente

  • 8oua proaspete de casa
  • doua conserve de ton scurse de ulei
  • jumătate de pahar de sos de roșii (poate fi si suc de roșii )
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • o cana jumate de lapte
  • sare,piper
  • 250gcascaval capra(puteti pune de care doriti)

IMG_4518.JPG

Mod de preparare

1 se pun ouăle la fiert
2 se taie ouăle in jumătăți
3 se scot gălbenușurile se adauga ,conservele si sosul de roșii ,sarea piperul,se blendeaza si se formează o pasta.
4 se umplu Jumătățile de oua cu pasta obținută
5 din cele 2 linguri de unt ,2 linguri de faina si lapte se face o crema bechamel .
6 se aseaza ouăle ,apoi crema bechamel intr-o tava de iena si se rade cașcavalul deasupra .
7 se pun la gratinat ,pana se topește cașcavalul .
Se serveste alături de o salata delicioasa.
Va invit sa încercati aceasta reteta,este foarte gustoasa😄.(pt cei care nu stiu cum se face crema bechamel ,nu ezitați sa ma contactați ,va voi raspunde cu cea mai mare plăcere .)

Anunțuri

Un gând despre &8222;Oua umplute cu ton&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s